Vi starter ikke forfra, vi begynder igen

Tag et kig på hvad du ikke tør og gør, men beundrer dem, der faktisk gør. Er det her du kunne folde dig ud? Tænk over den hemmelige drøm, som du ikke føler dig helt tryg ved at fortælle andre, at du har. Der er du! Det er det du skal leve.

Wordle

Corona og kærlighed skabte den perfekte kreative storm for denne daglige ordleg, som endte med at blive solgt til et stort amerikansk mediehus for en million dollar.

Mere Youtube til voksne

Det er på tide med en omgang "Youtube til voksne", hvor jeg giver mine bud på, hvor du begynder din rejse ind i dette fantastiske medie. Det er ikke sikkert du synes det hele er spændende, men jeg er sikker på du finder mindst et menneske, som vil give dig værdi i fremtiden.

The medium is the message

For at bruge Marshall McLuhans gamle måde at forklare sin indsigt på: En lyspære er et medium, der tillader os at blive oppe og tale efter mørkets frembrud. Det handler ikke om behovet for selve samtalen så meget som muligheden for at tilsidesætte naturen.

Awesome

Det gode er, at der sker så meget positivt omkring vores forståelse af sjæl og legeme, der kommer fremtidens mennesker til gode. Det ærgerlige er, at der skal gå så lang tid før vi implementerer de nye forståelser.