Det jeg har lært af at bryde fri og bryde op

Grafik hvor der står: Jeg brød fri og her er hvad jeg har lært
Her er hvad jeg lærte af at bryde fri fra de typiske rammer, der holdt og mine tanker fast

Det er så vildt! Jeg kan for første gang betale alle mine regninger med penge, som jeg har tjent på mine egne projekter. Projekter jeg har udtænkt, produceret og sendt ud i verden. Siden 2016 har jeg arbejdet hen mod at få mere og mere af min indtægt gennem mere eller mindre passiv indkomst.

I en særlig blanding af podcast, kursus og video er der muligheder og en fremtid, hvor det er mere end en måneds regninger jeg kan betale. Men det har krævet en masse arbejde. Også med mig selv.

Successer af denne type kommer ikke fra dag til dag. De kommer fra et solidt og vedholdende arbejde, der udefra ser både sporadisk og ensporet ud. Hør historien om hvordan jeg kom hertil og nu vil videre mod drømmen om et liv uden kunder og chefer.

Se min video og hør historien indtil nu og hvordan jeg håber den vil fortsætte.

Patrick Damsted

Patrick Damsted

Nysgerrigt undersøger og beskriver Patrick vores menneskelige erfaringer og indsigter - og de blinde vinkler, som påvirker vores hverdag og livskvalitet.