Sparring, feedback og udvikling

Mand på kontor i virtuelt møde
Virtuel feedback, sparring og udvikling af dit content, brand og personlige brand

Er du i gang med at opbygge et brand - personligt eller professionelt, og vil du lykkes hurtigere og mere præcist?

Producerer du content i en virksomhed og trænger til feedback og sparring fra en professionel fra dit eget felt? 

Eller trænger du til at udvikle sammen med et andet dedikeret menneske, der kan se det hele lidt udefra og hjælpe dig videre?

Så er disse virtuelle sessions et bud til prisen på kvalitativ feedback, sparring og research målrettet dig og din succes. 

Der er tre trin at vælge mellem

1 - Personlig og direkte sparring på dit content

2 - Forberedt feedback på dit content og derefter personlig sparring

3 - Forberedt research på dit område, forberedt feedback og derefter personlig sparring

Her er de tre typer sessions, du booker ved at klikke på dem.

60 minutters sparring

Vi mødes virtuelt uden forberedelse og sammen finder vi det næste naturlig step for dit content. Hvor det skal hen og hvordan det skal udvikle sig. 

90 minutters feedback og sparring

Vi mødes virtuelt og jeg har set dit seneste content igennem og giver dig feedback på det. Derefter sparrer vi om den videre udvikling. Hvor er de største muligheder gemt og hvor du kan vinde mest på den korte og lange bane. Denne session bygger på mindst en times forberedende arbejde.

120 minutters feedback, research og sparring

Vi mødes virtuelt og og du får den research, jeg har lavet specifikt til dig og dit område, ud fra din beskrivelse af dine mål. Derefter får du feedback på dit seneste content og så sparrer vi sammen om de muligheder, som vil tjene dig og dit personlige brand bedst. Denne session bygger på mindst to timers forberedende arbejde.

Hvis du har brug for en løbende aftale, så taler vi om det i den første session, hvor vi kan snakke om dit behov og mulighederne for netop det og en god handel.

Her er hvad du kan forvente:

Kvalitet i både feedback og sparring

Jeg har arbejdet mange år med kreative, der udkommer dagligt. Min opgave er at støtte, sparre og udvikle din evne til at få idéer, der er on brand og få dem realiseret på den platform, som tjener dit målt bedst. Dette har jeg bl.a. løst for TV 2 / Danmark, Discovery Networks og freelance for DR. 

Kvalitet i research

Jeg har stor erfaring i løbende trendresearch og formidling. Dette har jeg bl.a. lavet for Instituttet for Fremtidsforskning og en lang række danske og internationale virksomheder freelance. 

Rummelig og målrettet

Jeg arbejder med mange forskellige mennesker, med mange forskellige fagligheder i mange forskellige brancher. Jeg kan både rumme dig og hjælpe dig målrettet videre. Min arbejdsstil er lyttende, spørgende og aktiverende. 

Diskretion

Der er intet overlap mellem dig og andre. Jeg fortæller intet om vores snakke, ligesom du ikke hører om deres. Der er fuld anonymitet og din rådgivning ligner ikke deres, da den passer til dine mål og dit brand. 

Det praktiske

Du finder og booker din tid ved at klikke her

Som udgangspunkt mødes vi på Google Meet, men skriv i bookingen, hvis du hellere vil mødes på Zoom eller booke mødet i Teams. Systemet sender dig et link, som du kan bruge - men du kan også vælge at oprette det i dit kalendersystem og sende et link retur, hvis det passer dig bedst.

Din reservation er først konfirmeret når du har betalt.

Op til 24 timer før kan du flytte din tid.

Hvis du har købt en session med forberedende arbejde kan du ikke aflyse, når arbejdet er gået i gang, hvilket det gør ved betaling - men du kan godt flytte din tid.

Vi slutter hver session rimeligt præcist, men hvis der er behov og mulighed, kan en session udvides mod merbetaling.