Om Patrick Bay Damsted

Portrætbillede af Patrick Bay Damsted

Patrick Bay Damsted udgiver tekst, podcast og video på nettet.

Baseret midt i Danmark, men evigt på tur mellem danmarks byer og områder, fanger og beskriver han vores fælles menneskelige erfaringer og indsigter - og de blinde vinkler i livet, som påvirker vores hverdag og livskvalitet.

Gennem en række serier og platforme fortæller Patrick historier om os allesammen, vores samfund og dagligdag.

Personlig udvikling gør en kæmpe forskel.

Hvorfor har jeg det som jeg har? Hvorfor er tingene som de er? Kunne det hele ikke være lidt bedre? Hvis du nogensinde har stillet dig selv denne type spørgsmål er denne side til dig! Her går vi på jagt efter alle de blinde vinkler, de forudindtagede holdninger og vores muligheder for at gøre det hele sjovere, bedre og smartere.

Om det er hverdagen, økonomien, bilen, teknologien, humøret eller vores fritid, så bliver det hele kigget efter i sømmene og du får et bud på hvordan det også kunne være. Der skal ikke laves om for at lave om, men hvis nu man kan forbedre sig bare en procent om dagen, så kommer man langt på en måned eller et år.

Her er ingen hellige køer eller ting vi ikke må tale om. Nysgerrigheden får lov at styre og lysten til svar er stor og den drivende kraft bag denne side.

Din vært er Patrick Bay Damsted. Du kan fange mig på damsted@gmail.com