Peptalks, fokus og facilitering

Portrætbillede af Patrick Bay Damsted
Peptalks, fokus og facilitering

Har du brug for at få fokus og energi en proces, et forløb eller et møde? Jeg kan hjælpe dig med min erfaring som leder for kreative medarbejdere, sparringspartner og konsulent for virksomheder og organisationer.

Jeg kan levere en peptalk om vigtigheden af kreativitet og hvordan vi får den i spil i hverdagen og når det virkelig gælder.

Du kan få hjælp til at igangsætte og facilitere udvikling af et marked, et produkt eller service eller en medarbejdergruppe. I kortere eller længere tid.

Ligesom jeg kan hjælpe kreative medarbejdere, grupper eller afdelinger med metode og workflow eller at løse målrettede opgaver.

Jeg har enkelte dage hvert år, hvor jeg laver oplæg og Q&A med studerende på f.eks. design- eller visuelle linjer. Det gør jeg til en pris, der er til at betale for uddannelsesinstitutioner.

Peptalks er typisk en time med efterfølgende Q&A på 30 minutter og prisen bliver beregnet efter geografi, tid på dagen og størrelse af publikum.

Facilitering, sparring og andre opgaver defineres og prissættes pr. opgave, efter en uddybende snak om den bedste løsning.

Alle aftaler er først bindende når kontrakten er underskrevet, så lad os tale uforpligtende sammen om mulighederne. Kontakt mig på mailadressen Damsted@gmail.com